Nieuws

Begin deze week werden versoepelingen aangekondigd voor het onderwijs!

https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/update-corona-beperkte-versoepelingen-15-maart
Voor álle leerlingen, zowel in het basis- als in het secundair onderwijs, zijn vanaf 15 maart extra-muros daguitstappen opnieuw toegelaten, op voorwaarde dat de klasbubbel maximaal gerespecteerd blijft. Organiseer dit zonder gebruik te maken van het openbaar vervoer én maak tijdens de uitstap geen contact met andere mensen. Ga in overleg met je schoolteam, leerlingen en ouders en neem deze elementen dus zeker mee in de risicoanalyse die gemaakt wordt bij deze beslissing. 

Hoewel we met het Joblabo Voeding staan te popelen om jullie terug te ontvangen, blijven de deuren voorlopig gesloten! Zodra onze vrijwilligerspoule gevaccineerd is, staan we weer paraat.
Volgens de huidige inschattingen is dit bij opstart van het derde trimester. We accepteren nu al jouw aanvraag voor een klasuitstap na het paasverlof, maar vragen om er rekening mee te houden dat indien de vaccinatiecampagne niet als gepland verloopt, het bezoek mogelijks niet kan doorgaan. We vinden het heel vervelend dat we jullie geen zekerheid kunnen bieden, maar veiligheid staat voorop.