Nieuws

Op 10 april zakten, naar jaarlijkse gewoonte, weer honderden leerkrachten, opvoeders en directies af naar Kortrijk Xpo voor de onderwijsbeurs Tools4Schools. Het was dan ook de place to be als je graag mee bent in alle evoluties binnen onderwijs: van nieuwe lesmaterialen, nieuwe klasinrichting, nieuwe lesideeën, tot leuke klasuitstappen.

Het Joblabo Voeding kon hier niet ontbreken en tekende present met een leuk aangeklede stand. We mochten op heel wat interesse rekenen van de bezoekers! We konden velen onder jullie aangenaam verrassen met ons interactief aanbod en onze educatieve pakketten. Het Joblabo omvat dan ook een variëteit aan thema’s: voeding, gezondheid, beroepen, zintuigen, biotechniek, productieprocessen,...

Sommigen onder jullie gingen op de foto met onze Spruit! Benieuwd naar het resultaat? Ga naar onze facebookpagina, en ontdek. Haal zoveel mogelijk likes: schakel je leerlingen, directie, ouders, netwerk in, en ga aan de haal met een leerrijke en plezante klasuitstap voor jouw klas!

*wedstrijdreglement

 

Bekijk hier de sfeerreportage!