Event

Op 12, 13 en 14 mei 2022 organiseren we een uniek 3-daags technologisch belevingsevenement gericht op jongeren. Dit zal plaatsvinden in het splinternieuw Beurs- en Congresgebouw in Brugge, in samenwerking met MNM, VRT, Voka West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, provincie West-Vlaanderen en stad Brugge. 

What's NXT?

Onder de noemer 'What’s NXT' willen we samen tonen welke innovaties en technologieën in onze West-Vlaamse bedrijven ontstaan, willen we positieve verhalen brengen rond werken en ondernemen, en willen we jongeren inspireren over de toekomst van de arbeidsmarkt.

4000 leerlingen

Op 12 & 13 mei ontvangen we meer dan 4000 leerlingen uit de derde graad secundair. Samen met hun klas maken ze kennis met alles waar technologie voor staat. 

Graduation night

Diploma bijna op zak? Vorig jaar behaalden maar liefst 71.000 Vlaamse jongeren een diploma hoger onderwijs. Met een eigen event op donderdag 12 mei 2022 in het BMCC Brugge, zorgen we voor een gepast afstudeerfeest. Tijdens deze avond kunnen studenten kennismaken met uitdagende jobs en lifehacks om succesvol van start te gaan. Daar hoort natuurlijk ook een portie lifestyle en muziek bij. 

Tot dan?

West-Vlaanderen is futureproof! Kom dit gratis ontdekken op 14 mei met je vrienden, familie, collega’s,… Tot dan? 

>> Scoor je gratis ticket