Event

MNM What’s NXT 👀 – Technologiefestival & exclusieve showcases

Een event over technologie en toekomst helemaal gericht op jouw 3de graad secundair en specialisatiejaren? Bovendien volledig gratis? Dat is MNM What's NXT. Op 12 en 13 mei verzamelen 5000 jongeren in Brugge rond de digitale en technologische (r)evoluties.

>> Reserveer nu de plaatsjes voor jouw leerlingen
& geef hen een unieke dag cadeau die lang zal nazinderen! <<

De opzet van What's NXT is uitzonderlijk: maar liefst 60 West-Vlaamse bedrijven brengen er onder de vlag van radiozender MNM hun verhaal op jongerenmaat. Ze schuiven hiervoor hun eigen branding aan de kant. Met GROW Talent bouwen we mee aan dit future proof event waarop we graag jouw leerlingen verwelkomen. De playlist staat al klaar!

 

#Expect the unexpected – Dog eat dog

Onder leiding van een expeditieleider verkennen bezoekende klassen de 4 thematische zones op de beursvloer. Er is werkelijk voor élke studierichting iets te beleven en daar speelt jouw expeditieleider zeker op in! Je leerlingen nemen ook deel aan een workshop gegeven door onze partners (o.a. kennisinstellingen) of een talk die invulling krijgt vanuit VRT. We zoomen daarbij in op thema’s als digitalisering, circulariteit, innovatie

 

#I get no doubt – Chumbawamba

Bovenop het superinteressante programma, geniet je ook heel wat extra’s: de prachtige high-end locatie van BMCC Brugge, een gratis lunch, vrije toegang tot verschillende belevingszones,…, leuke gadgets.
En voor de eeuwige twijfelaars zijn er nog de 10 checks van MNM!

 

#Sing for the moment - Eminem

Om je leerlingen goesting te doen krijgen, stemmen ze een week voordien gewoon af op MNM Radio. Getuigenissen, interviews, talks maken hen warm voor het event en tijdens de scholendagen zelf gaat MNM LIVE vanuit het BMCC!

 

#That’s what I want – Lil Nas X

>> INSCHRIJVEN doe je via deze link <<
Onder het inschrijfformulier vind je nog heel wat praktische info terug en ook een lijst van de deelnemende bedrijven!