Op woensdag 21 september ben je samen met je collega's welkom op de feestelijke lancering van GROW Talent. Je nipt er als eerste van ons educatief aanbod voor de 3de graad secundair. Van serious en escape games, over hands-on belevingsdagen tot weergaloze events… kies de favoriete cocktail voor jouw getalenteerde jongeren. Ons vast geheim ingrediënt? Levensechte praktijkervaring. Al aan het watertanden? Met een gratis lunch, drankje aan de zomerbar én proevertjes van ons educatief aanbod stil je jouw honger.  

 

Proef het GROW Talent aanbod aan klasuitstappen en lesmateriaal voor in je klas.

 • Escape game Food Factory
  Spectaculair en teambuildend STEM-escape game. Over voeding en techniek, voor alle studierichtingen. Iedereen wint bij dit spel, maar welk team stopt het snelst de klok?
 • Circonopoly
  Online spel dat jongeren onderdompelt in de circulaire economie. Tijdens deze serious game kruipen je leerlingen in de huid van een ondernemer die sneakers maakt.
 • Plastic fantastic
  Workshop productdesign met kunststof. Je leerlingen kunnen ongetwijfeld een drankbeker heffen, maar kunnen ze die ook technisch designen, extruderen, lassen, spuitgieten, thermovormen… ?
 • Talking Textiles
  Interactieve opstelling met workshop. Tien ambassadeurs geven je een inkijk in de dynamische textielsector. En die is allesbehalve stoffig. Behalve letterlijk dan. Een ontwerpchallenge daagt je leerlingen uit om de beroepsprofielen en stofstalen uit te pluizen.
 • Campus Circulair
  Belevingsdag rond circulariteit, kunststof en textiel. Je leerlingen beleven hun eerste campusdag nog voor ze hun diploma secundair op zak hebben.

Kom naar de GROW Talent kick-off voor leerkrachten en beleef samen met je collega’s een bruisende middag. >> Schrijf je nu in <<

PRAKTISCH

🗓  woensdagmiddag 21/09/2022 
⌚️ 12:00 – 16:30
🍴   gratis belevingsmiddag, incl. lunch
📍   Kortrijk, Circular Materials Center